Prednosti za Vaš biznis

  • Izaberite pravog biznis partnera!
  • Uštedite vreme i novac, brzim i jednostavnim odgovorom na Vaše potrebe!
  • Obezbedite pouzdanu podršku u svim situacijama!

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo usluge koje će omogućiti da korespondencija sa Vašim saradnicima i distribucija proizvoda ka Vašim kupcima bude brža, kvalitetnija i efikasnija.

Prednosti za Vaš biznis - slika 1
Prednosti za Vaš biznis - slika 2

Prodajete proizvode putem interneta ili televizije? Mi ćemo Vam pomoći da porudžbine najbrže stignu do Vaših kupaca, uz naplatu otkupnine i prenos novca na račun Vašeg preduzeća – otkupna pošiljka.

Povratna dokumentacija – imate potrebu da Vam se odmah vrati jedan primerak potpisanog ugovora, izjave, otpremnice. Pošiljka se uručuje uz identifikaciju primaoca i potpisivanje određene dokumentacije, koja se nakon potpisivanja vraća pošiljaocu.

Želite da dobijete potpisanu potvrdu da je Vaš primalac dobio pošiljku – pri predaji pošiljke odaberite uslugu povratnica.

Komercijalni popusti – na Vaše i naše zadovoljstvo, broj pošiljaka se svakodnevno uvećava i u zavisnosti od broja pošiljaka koje predate za prenos tokom meseca, odobravamo Vam komercijalni popust na ukupan iznos poštarine.

Za slanje u inostranstvo dokumentacije i robe možete koristiti EMS uslugu.

Ekološka ambalaža – u duhu društveno-odgovornog poslovanja, obezbedili smo ekološku ambalažu za Post-ekspres pošiljke. Tipizirana brendirana ambalaža od recikliranih materijala obuhvata različite vrste polietilenskih i kartonskih koverti, s rasponom cena od 9 do 30 dinara. Prodaje se u poštama definisanim za prijem Post-ekspres pošiljaka širom Srbije.

Celodnevno angažovanje kurira – pružamo uslugu osmočasovnog angažovanja kurira za prenos korespondencije za potrebe Vašeg preduzeća.

Prijem pošiljka u dogovoreno vreme – zato što su nam važni naši poslovni partneri.

Uručenje subotom – poslovi ne mogu da čekaju ponedeljak, potrebno je da pošiljka bude uručena baš u subotu. Post express radi i tada.

Za optimalni pregled sadržaja sajta preporučujemo: Internet Explorer v8, Mozilla Firefox i Google Chrome