Prednosti za Vaš biznis

  • Izaberite pravog Biznis partnera.
  • Uštedite vreme i novac brzim i jednostavnim odgovorom na Vaše potrebe.
  • Obezbedite pouzdanu podršku u svim situacijama!

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo usluge koje će omogućiti da korespondencija sa Vašim saradnicima i distribucija proizvoda ka Vašim kupcima bude brža, kvalitetnija i efikasnija.

Organizujete poslovni skup, svečano otvaranje, promociju...Želite da pozovete poslovne partnere na proslavu ili pošaljete čestitke za praznik...Uz našu uslugu PRIJEM POZIVNICA svi će biti obavešteni na vreme.

Prodajete proizvode putem interneta ili televizije? Mi ćemo Vam pomoći da porudžbine istog dana stignu do Vaših kupaca, uz naplatu otkupnine i prenos novca na račun Vašeg preduzeća - OTKUPNA POŠILJKA.

Prednosti za Vaš biznis - slika 1
Prednosti za Vaš biznis - slika 2

POVRATNA DOKUMENTACIJA - imate potrebu da Vam se odmah vrati jedan primerak potpisanog ugovora, izjave, otpremnice. Pošiljka se uručuje uz identifikaciju primaoca i potpisivanje određene dokumentacije, koja se nakon potpisivanja vraća pošiljaocu.

Želite da dobijete potpisanu potvrdu da je Vaš primalac dobio pošiljku - pri predaji pošiljke odaberite uslugu POVRATNICA.

Želite da pošaljete pošiljke (do 5 komada) na jednu adresu (isti primalac) po povoljnijoj ceni? Prava usluga za Vas je Post express ZBIRNA POŠILJKA.

KOMERCIJALNI POPUSTI - na Vaše i naše zadovoljstvo, broj pošiljaka se svakodnevno uvećava i u zavisnosti od broja pošiljaka koje predate za prenos tokom meseca, odobravamo Vam komercijalni popust na ukupan iznos poštarine.

Za slanje u inostranstvo dokumentacije i robe možete koristiti EMS USLUGU.

BESPLATNA TIPSKA AMBALAŽA - u mogućnosti smo da Vam za pakovanje Vaših pošiljaka do 2 kg ponudimo besplatne tipske kartonske ili polietilenske koverte i kartonske kutije koje ćemo Vam doneti na željenu adresu.

CELODNEVNO ANGAŽOVANJE KURIRA - pružamo uslugu osmočasovnog angažovanja kurira za prenos korespondencije za potrebe Vašeg preduzeća.

PRIJEM POŠILJAKA U DOGOVORENO VREME - zato što su nam važni naši poslovni partneri. URUČENJE SUBOTOM - poslovi ne mogu da čekaju ponedeljak, potrebno je da pošiljka bude uručena baš u subotu. Post express radi i tada.

Za optimalni pregled sadržaja sajta preporučujemo: Internet Explorer v8, Mozilla Firefox i Google Chrome